preloader

Ostrava 24. - 28. 9. 2024                     

      cz / en


OPENCALL: 1. 3. - 31. 7. 2024



Workshopy 4. ročníku festivalu


Přijďte se aktivně zapojit do dění festivalu, navštivne naše workshopy.

Stejně jako v minulých letech pro vás připravujeme řadu aktivit v rámci doprovodného programu. Již tradičně připravujeme WORKSHOPY KLASICKÉ ANIMACE PRO DĚTI a to jak ve formátu vhodném pro školní kolektiv, tak pro rodinnou spolupráci.

Studenty, dospělé a pedagogy čeká DVOUDENNÍ KURZ ZÁKLADŮ ANIMACE, ve kterém se seznámí s konstrukcí a rolí pohybu v animaci.

Práci se zvukem si vyzkoušíte v DABINGOVÉ DÍLNĚ, do které jsme si přizvali hosty z pražské Aeroškoly. Pod svůj patronát si vzali také workshop PC HRY PRO VYUŽITÍ VE VÝUCE a atraktivní animovaní pro PROSTŘEDÍ 360°, ve kterém vás animace zcela obklopí a to doslova.

V programu najdete také workshop POEZIE POHYBEM brněnského básníka, hudebníka, textaře, skladatele a výtvarníka Petra Váši nebo TVORBU ILUSTRACÍ společně s ostravskou ilustrátorkou a grafičkou Petrou Jirouškovou.

A na závěr festivalu vás čeká HUDEBNÍ WORKSHOP s Beatou Bocek. Podrobnosti o workshopech naleznete na našich stránkách v sekci
WORKSHOPY, kde si již od 20. 8. do 24. 9. můžete registrovat místo.

Jak vidíte program je opět nabitý, a to jsme ještě neprozradili vše, co pro vás do doprovodného programu ještě chystáme.

MEZINÁRODNÍ FESTIVAL
DĚTSKÉ A STUDENTSKÉ
MULTIMEDIÁLNÍ TVORBY

©2020 všechna práva vyhrazena